2012-11-23 11:20:29• hírek • x

For Baby - Bababolt Szatmárnémeti szívében

Babaápolással kapcsolatos termékek, babaruhák, cipők és egyéb babaholmik széles kínálatával várja vásárlóit a For Baby Szatmárnémetiben, a Mihai Viteazul utca 12 szám alatt. A boltba betérőket a minőségi termékek mellett kedvezmények is várják!

Ez év júniusában nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben a For Baby babaüzlet, amelyben a kisgyermekes szülők olyan világhírű márkatermékekből válogathatnak, mint a német Nuk, a német minőségi Bübchen, a Baby Bruin és a Caola.

A For Baby kínálatával igyekszik megfelelni a kor igényeinek, ezért árait is úgy próbálja kialakítani, hogy a vásárlók kis költségből tudják kigazdálkodni a baba számára szükséges holmikat.

A boltban szinte mindent megtalálhatsz, ami a babának kell, az ápolással kapcsolatos termékektől kezdve, a gyermekruházati cikkeken át a különféle játékokig. A polcokon többek között a Bübchen termékcsalád arcápoló krémei, testápolói, fényvédő krémei és samponjai sorakoznak, melyek a legjobbnak minősülnek a babaápolás kategóriában.

A babaápoló kozmetikumok mellett, a For Baby gyerekruházati cikkek széles kínálatával is vár: sapkákat, téli babaholmikat, pólókat, trikókat, nadrágokat és keresztelőruhákat egyaránt forgalmaznak. Az üzletben elfogadható áron kaphatóak Hokide bőrcipők is, valamint beszerezhetőek hálózsákok, plédek, etetőszékek és egyéb nélkülözhetetlen termékek.

A For Baby üzlet a kisbabák mellett a kismamákra is gondolt, hiszen az anyuka testének és egészségének ápolása ugyanolyan olyan fontos a baba születése előtt, mint utána. Terhes kismama párnák, melltartóbetétek és natúr-kozmetikumok (masszázs olajak, testápolók, tusfürdők) várják itt a kismamákat.

Mindenképpen érdemes ellátogatnod az üzletbe, hiszen az őszi-téli ruhakollekcióba tartozó termékek most kedvezményes áron beszerezhetőek. Az ünnepekre hangolódva karácsonyi motívumos szalvétákkal is várja a bolt vásárlóit!

For Baby bababolt Szatmárnémetiben a Mihai Viteazul utca 12 szám alatt. Nyitva tartás hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: